Oh.

Hej! Kom hem väldigt sent idag. Var förbi en sushiresturang och åt sushi som en lunchgrej med Althéa och hennes pojkvän. Drog sedan iväg till Jocke, åt tacos och en senare tid där löd planeringen: biljard, men vi drog till ett irländskt ställe istället med vårat sällskap Edon och hans tjej.

Nu är jag i varje fall hemma och äter en finfin marsglass. Det har jag unnat mig bara för att jag har ont i halsen, ont i magen (ätit för mycket egentligen) och börjar bli frisk vilket såklart ska nu firas med denna godbit.

Btw! Bilder från spelning och det irländska stället kommer komma upp förhoppningsvis imorgon.
Godnatt nu!


Jag blir helt tokig.

Jag är nog helt galen, jag kan inte sluta tänka på den. Kan inte alla ringa mig på en och samma gång och få igång mig iväg på något? Jag måste iväg någonstans där jag inte kan tänka på den här.

Jag ska förmodligen åka iväg till örebro (ja, det är väl femhundraelfte gången jag skriver/säger detta) när jag får denna mobil och jag hoppas verkligen att jag får den innan den 18nov då jag hade tänkt filma crystal castles.


Lite extra besök.

Vi har haft besök här sedan i fredags, så dem har varit här i 3½ dagar.
Det dem har gjort som jag skulle vara med på som jag inte kunnat gå på, på grund av min sjukdom var bowling och se på djuren i skansen.

Jag ska nog försöka övertala någon vän att dra med mig till skansen för att kunna ta igen den fototiden jag kunde ha fixat med djuren. Nu ska jag dock ta en snabbdusch, sedan dra iväg ut (första gången på 1-2 veckor) och handla lite käk samt glass, nutella, smör, 2 paket mjölk och ett par nyttiga flingor.

Förmodligen när jag har kommit tillbaks så kommer jag att hamna framför en bra film med glass i mun, saft i hand, näst sista medicinen och återhämta mig från en kall utomhuspromenad.


Du läser här. Jag ser det.


Jag ser er. Jag ser att ni är rätt många som följer mig, antagligen i smyg och vissa av er för att hålla koll på mig. Ja, här kan ni ha koll på mig faktiskt, jag är ärlig med min vardag här, jag har hemligheter, det har jag, som tex min drömbok, som inte längre är en hemlighet, apropå det, så kommer det nämnas fler drömmar här, många fler, jag älskar drömmar. Jag tror dock inte att ni kommer att gilla att få höra alla otrogenhets-drömmar jag drömde en gång i tiden om mitt ex. Eller vill ni veta dem? Det är bara att lämna en kommenterar ifall det är så.

Har ni någonsin läst här och tänkt "jag vill följa Samantha, men jag brukar glömma adressen"? Jag har fått höra det från vissa av er. Det finns nämnligen en sida där ni kan hålla koll på mig.

Här kommer ni att ha koll på mig: klicka här.


Han som sa hej. Varning: wall of text.När man har varit här hemma och sovit ut på dagarna till full godo så kommer det tankar som uppenbarligen väcker upp vardagen, när man bara degar sådär. Det sätter igång en psykiskt.

Jag drömde dock nyligen något som inte alls har med detta att göra med. En kvinna som framför mig hade återupplivit sin farmor, i spökform. Tända ljus runt om mig, ljusstakar som trycktes nästan mot mig. Den där skuggan man får av "ljusets ljus" i ansiktet, ögonen fick mer djup än i vanliga fall, stirrandes in i denna kvinnas ögon, hon grät och hon blev galen. Jag vaknade där. Det där var så obehagligt att jag valde att kliva upp ur sängen.

Tillbaks till det jag ville komma fram till. Jag läste i Zalles blogg om det där med att vilja ha ett förhållande och blev sugen direkt på hur mysigt det hade varit att skaffa ett. Jag brukar oftast bli lite småpeppad av vad som står där att jag blir rädd, för det känns som att man blir övertalad till att gå ut och göra vissa saker som står där eller vid detta fall: leta efter någon. Men jag kom fram till att när jag funnit någon jag tyckt om har det alltid varit när jag inte letat. När jag blir vän med personen först och allt bara flytit fram på något bra sätt. Det har helt enkelt känts rätt.

När man letar, blir det ett desperat försök att fixa fram någon. Jag kommer nog aldrig att vilja göra det igen, att leta alltså. Jag kommer inte heller stänga ut målet heller, för man har ändå ett mål att finna någon fin och bra i sitt liv, jag väljer dock att ta den öppnade dörren istället för en dörr som är tvångs-öppnad.

Här är inlägget som peppade mig till att skriva detta.

4 killar jammar med iPhone-telefoner


Jag? Vunnit? Nej? Sluta nu.

Jag vinner aldrig något.
Helt otroligt nog så har jag vunnit tävlingen om 2 biljetter till crystal castles.
Jag sitter nu i skrivandes stund med biljetterna här vid sidan om mig.

Jag behöver inte betala 195 kr och mitt humör är betald till maximallt.
Vad skönt det är att leva ibland.


Denna tuffing är Will Smiths dotter.

Hon fyller 10 år nu den 31 oktober och om hon är dålig på det hon gör? Det får du avgöra.


 


Dröm, del 1: Fotboll med downs syndrom.

Jag hittade nyligen min drömbok jag har skrivit massa drömmar i
som jag tänkte dela med mig av. Här är en dröm från boken.


Det hela började med att jag var någonstans inne på bussterminalen och letade efter personen som skulle komma från något ställe, hit till stockholm. 

När jag väl letade fick jag ögonkontakt med någon som hade downs syndrom. Hon började följa efter mig och sedan skulle jag spela fotboll med några killkompisar, och tydligen står hon där och försöker presentera sig för killarna. Hon säger att hon känner mig.

Vi åker sedan tillbaks till bussterminalen och ser en massa killar gå förbi..

Av någon konstig anledning börjar hon säga att hon är oskuld och aldrig varit med en kille fast hon vet hur man gör.

Det står en kille framför oss och ovanför honom står ett skepp med skydd på (ser ut som ett nät), han börjar strippa för downs syndrom-tjejen och sedan
vaknar jag upp.Chatt med Alf.

Alfred says (00:48):

 
yeah, I let the doctor check my lungs and he couldnt hear anything but after a week I still felt very ill and I asked the doctor for an x-ray and she could see that my lungs were infected


 They also took bloodtests to see if I had an infection.

Samantha says (00:55):

But when you had bronchitis, before that, how did you feel? Where you really ill?Alfred says (00:56):

 No, the funny thing is, I didn't feel ill at all, but after a while I kept feeling sicker and sicker. 


Exakt sådär, så som han nämner det händer mig just nu, och jag börjar bli väldigt rädd för att jag kanske kommer att få lunginflammation. Senast jag hade det var jag dödssjuk och låg i min säng i ca 2 månader. Ett av det hemskaste jag varit med om och jag hoppas att det inte händer igen.

Tillägg nu, sisådär 1-2min senare:
Fytusan vad grannarna måste hålla på att dunka i golvet. Jag vill sova.

Nu fylls ordet problem med ordet fixa

Hos mor. Ingen hostmedicin här, men imorgon blir det akutmottagningen för mig. Jag har hostat i 2 månader nu.


Naturpromenad #4


Naturpromenad #3


Fixk

Fisk, eller fixk, idag ska jag fixa lite i varje fall. Lämna in mobil. Sedan iväg till mor och hämta kamera etc.

Denna bild är från nu i sommar, juli, 2010.


Längtan

Jag skulle fått den idag, men får vänta antingen en eller två veckor till.
Det är definitivt värt att vänta på.
Har hostmedicin nu och märker genast skillnaden. Det är dock svårare att hosta ut nu, känns som halsen är bedövad eller något. Råkade ta för mycket typ, hoppas det inte svullnar upp eller något när man sover.


Nu ska jag sova. Natt.

HTC DESIRE HD

Jag har varit runt och försökt finna dem bästa mobilerna ute på lager. Jag fastnade för denna. Den är en av familjemedlemmarna från desire. I desire-familjen finns det Desire Z och den vanliga Desire, och sedan denna, Desire HD.


Den här är perfekt för allt och kan verkligen allt. Ett exempel på vad den kan vara bra för, hittar du t.ex inte din mobil? Det är ingen fara, denna mobil har HTCSense och känner av vart din mobil är oavsett var du är. Du kan se den röra sig och du kan stänga av den och låsa den, och ifall du vill, så kan du lämna ett meddelande så att ifall personen hittar den så kan den se meddelandet du lämnar på mobilen. Allt detta gör du bara via datorn.


Självklart finns det mer, och mer av den kan man se i den här videon.
Imorgon får jag den som en sen födelsedagspresent.

Vart kom den ifrån från första början egentligen?

Jag hoppas att min hosta slutar imorgon när jag får hostmedicin av pappa.  Nu ska jag sova, hoppas solen håller i sig och att det inte blir regn imorgon. Blir det regn är det nog ett tecken på att hostan inte kommer att försvinna. Pain, pain, pain och bröstkorgs-ont, ännu en gång då, pain. Nu har jag hunnit hosta tio gånger till medans jag skrev pain.

Natt.Naturpromenad #2


Naturpromenad #1
2009

Någonstans innan januari så hjälpte jag till hemma och målade köket.
Det var ett tag sedan nu.Sön 11okt

Efter pappas middag, så drog jag iväg och mötte Amanda vid centralen, hon skulle åka tillbaks till skolan hon går i, uppe i norrland. Innan hon åkte iväg tog vi dessa finfula bilder. Hon blev inte nöjd, så hon vill ta om dem. Nästa gång ska vi dock övertala Gustav och Douglas att vara med.

Hos far

Varit hos en cool pappa, så kallad min far sedan i torsdags, helgen har varit
smakrik, då vi var på finmiddag. Fader fyllde år och det firades såklart.


Metronomy


Ja, jo, nu börjas det om

Jag har tidigare haft blogg/bloggar (dagböcker) som jag inte tyckt ha varit så överdrivet roliga. Jag ska inte börja med en humorblogg, det var i varje fall inte det som var tänkt, men åtminstonde någon som är lite mer igång.

 

 

Det har varit väldigt blandat i dem tidigare, men nu ska jag nog försöka hålla mig mycket till fotandet och annat kreativt som t.ex måla som jag hållt på med lite då och då. Det som också kommer att dyka upp här är såklart musik och film som vanligt, bara för att krydda bloggen med lite "extra" så, välkommen och enjoy.